بشقاب میناکاری جعبه دار
بشقاب میناکاری جعبه مشبک ۱۶ سانتی متری نمونه ایی از کالای ایرانی زیبا و با کیفیت است. رنگ های مینایی , فیروزه ایی و لاجوردی بکار رفته در بشقاب میناکاری جعبه مشبک حس آرامش خاصی به بیننده منتقل می کند. قاب بشقاب میناکاری جعبه مشبک اثر دست بهترین هنرمندان اصفهان است که با تجربه و شور و عشق خود به هنر صنایع دستی , اثری زیبا و بیاد ماندنی خلق نموده اند. بشقاب میناکاری قاب دار می تواند به عنوان هدیه ایی نفیس از طرف شما به دیگران محسوب گردد . برای سفارش بشقاب میناکاری 16 سانتی شما می توانید از هر کجای سرزمین پارسی اقدام نموده و در کمترین زمان تحویل بگیرید.
بشقاب میناکاری جعبه مشبک ۱۶ سانتی متری
جنس بشقاب میناکاری از مس با کیفیت بوده که توسط استادکار با رنگ های مخصوص مینایی طراحی شده. برای ماندگاری بیشتر نقاشی , بشقاب مینا در کوره های مخصوص و در دمای 600 الی 800 درجه ایی حرارت دیده تا پخته شود. این کار باعث تشکیل لعاب زیبا و براقی بر روی آن شده.
بشقاب میناکاری جعبه مشبک
تضاد رنگ های روشن بشقاب و رنگ تیره قاب میناکاری مشبک باعث زیبایی دو چندان آن گشته به همین دلیل شما می توانید آن را بر روی دیوار انواع دکوراسیون های مختلف نصب کنید . چرا که هارمونی رنگ آن هماهنگی با رنگ های مختلف را دارد. در پشت قاب آویزی قرار داده شده و بوسیله آن شما می توانید قاب را بصورت لوزی نصب نمائید.
قاب بشقاب میناکاری جعبه مشبک
این محصول زیبا از طرف ادارات و سازمان های دولتی و خصوصی برای هدایای تبلیغاتی مورد استقبال قرار گرفته. شما می توانید بر روی قاب چوبی پلاک و یا لوگوی تبلیغاتی خود را براحتی بچسبانید.
بشقاب میناکاری قاب دار
میناکاری هنر درخشان آتش و خاک است که از سالیان دور در سرزمین ما رشید پیدا کرده . ما نیز بایستی به نحو احسن این میراث بزرگ را به آیندگان خود منتقل سازیم. فرهنگ و هنر ایرانی نشانه ایی از عظمت مردمان این سرزمین کهن است . میناکاری اصفهان از برجسته ترین هنرهای دستی ایرانی می باشد که هنرمندان و اساتید زیادی به فعایت در این زمینه مشغول می باشند. استفاده از ظرفیت های بالقوه صنایع دستی و بطور مشخص میناکاری اصفهان می تواند راهگشای بسیاری از مشکلات و شکوفایی اقتصادی گردد.
بشقاب میناکاری 16 سانتی
واشور کردن ظروف مینا طرز کار پارچه ای (معمولاً سفید رنگ و نخی) به اندازه دلخواه معمولا 5×5 سانتی متر را در آب خیس کرده، به سریشم آغشته می کنند تا کمی حالت چسبندگی پیدا کند. سپس پارچه نم دار را بر روی ظروف مینا می کشند تا سطح کار از چربی عاری شود. این عمل همان طوری که اشاره شد به خاطر این صورت می گیرد که اگر چربی یا مواد زایدی در روی ظروف مینا وجود دارد از بین برود؛ همچنین باعث نشست رنگ بر روی ظروف مینا شود. البته پارچه ی آغشته به سریشم نباید زیادی دارای چسبندگی باشد؛ زیرا اگر چنین اتفاقی رخ دهد رنگ های نقاشی شده در کوره دارای ترک های ریزی خواهد شد و از طرفی رنگ نقاشی زمانی که از کوره بیرون آورده می شود حالت کدری به خود می گیرد؛ به خصوص رنگ طلای مینا به صورت طلای مایل به سیاه می شود. واشور، در لغت به معنی دوباره برانگیختن، از نوع به جنبش در آوردن و زنده کردن محیط برای کار جدید است. بعضی لفظ واشور را به کار می برند به معنی باز هم شستن. ولی هر چه باشد این عمل را جهت چربی زدودن از محیط کار انجام می دهند تا رنگ روی کار جایگزین شود.
بشقاب میناکاری جعبه مشبک ۱۶ سانتی متری
ماده ای است به رنگ قهوه ای مایل به زرد که اگر رطوبت به ان برسد یا آن را بجوشانیم دارای بوی تند و تعفن آوری می شود. طرز تهیه سریشم سریشم را از زردپی (زردپی آشیل) چسبیده به استخوان های تیرک حیوانات به خصوص اسب، گاو، گوسفند و امثالهم تهیه می کنند. این رباط ها را از استخوان جدا کرده، در ظرفی بزرگ قرار می دهند و روی آن را کمی آهک می پاشند تا رباط ها و غضروف ها زودتر حالت حل و فاسد شدن پیدا کند. مدت سه الی چهار روز آن را به حال خود می گذارند تا به حالت کندیدگی در آید. سپس رباط های گندیده شده را در ظروفی ریخته و با حرارت ملایم و غیرمستقیم داغ می کنند. به طوری که به نقطه جوش نرسد و تنها داغ شود. پس از داغ کردن، موا حاصله را می گذارند تا سرد شود. در این حالت مواد به صورت ژل در می آید که آن را با کاردک به صورت نازک می برند و نخی را از وسط آن می گذرانند و توسط همان نخ مواد را در زیر آفتاب آویزان می کنند تا خشک شود. مواد به دست آمده را سریشم می نامند که با داغ کردن مجدد به عنوان چسب در هنر خاتم سازی مورد استفاده قرار می گیرد و بهترین نوع چسب در این رشته ی هنری است؛ زیرا در هر نوع آب و هوایی از خود واکنش نشان نمی دهد. همچنین از تکه های سریشم می توان جهت واشور کردن در هنر مینا و مینیاتور استفاده کرد. در گذشته سریشم به دست آمده در اصفهان از مرغوبیت خوبی برخوردار بود و بعد از اصفهان در یزد؛ اما امروزه تعداد بسیار محدودی از افراد به تهیه سریشم مشغول هستند. زیرا مصرف آن بسیار کم شده و تهیه ی آن نیز بسیار مشکل و کاری غیر قابل تحمل است؛ یک قطعه ی آن می تواند سال ها نیاز هنرمندان مینا و مینیاتور را تامین کند، همچنین می تواند از بزاق آب دهان به عنوان یک نوع واشور استفاده کرد. البته این عمل برای اجسام کوچک امکان پذیر است و برای کارهای بزرگ باید از سریشم استفاده کرد.
شناسه محصول: 901297
بازار مینا BazareMina.ir