ساعت دیواری میناکاری
ساعت دیواری میناکاری نمونه بسیار زیبایی از هنر اصیل ایرانی به همراه تکنولوژی برای تسهیل زندگی مردم است. ساعت دیواری میناکاری شده بسیار زیبا و قابل ست کردن با هر دکوراسیون ایرانی است. رنگ های شاد مینایی بسیار چشم نواز است و این امکان را به شما می دهد تا ظروف مینا را با دیگر وسایل دکوری خود ست کنید. ساعت ديواري ميناکاري قابل استفاده برای منازل و دفاتر کار است و هیچ محدودیتی در مکان استفاده ندارد. بخشی از هنر دست استادکاران مینای ایرانی در ساخت ساعت میناکاری شده خود را نشان داده تا ارزش فرهنگ اصیل پارسی خود را بدانیم.
ساعت دیواری میناکاری
جنس ساعت دیواری میناکاری از مس با کیفیت بوده که توسط استادکار مینا با رنگ های زیبای آسمانی و لاجوردی طراحی شده. قطر بشقاب ساعت 30 سانتی متر است. موتور ساعت باکیفیت و ساخت کشور تایوان است. در صورت تمایل می توانید سفاش هر موتوری را به بخش فروش بدهید. ساعت میناکاری اصفهان از زیباترین صنایع دستی ایرانی است که قابلیت استفاده بصورت کاملا کاربردی را داشته و مطابق با فرهنگ و آداب و رسوم کشورمان می باشد.
ساعت دیواری میناکاری شده
در پشت بشقاب آویزی برای قرار دادن آن بر روی هر دیواری وجود دارد . در صورت نگهداری صحیح این ساعت زیبا می تواند برای سالیان درازی دوام داشته باشد. توجه کنید ضربه و یا فشار به ساعت وارد نشود چرا که ممکن است در باعث ترک خوردن لعاب جداره خارجی بشقاب گردد. ساعت میناکاری هم کاربردی و هم تزئین دهنده دکوراسیون منازل و دفاتر کار شما خواهد بود.
ساعت میناکاری
بدلیل زیبایی و کیفیت , بسیاری از سازمان ها و ارگان های دولتی و خصوصی این ساعت زیبا را به عنوان هدیه تبلیغاتی تهیه می کنند. توجه داشته باشید. در صورت سفارش عمده می توانید لوگو و یا هر تبلیغی وابسته به سازمان و ارگان خود را بر روی زمینه ساعت چاپ کنید.
ساعت ديواري ميناکاري
نگاه کردن به ساعت دیواری زیبا با حال و هوای سنتی و اصیل ایرانی می تواند لحظات بسیار خوشی را برای شما به همراه آورد. حمایت از کالای اصیل ایرانی علاوه بر رشد بهتر اقتصادی , می تواند باعث اشتغال زایی بیشتر برای جوانان ایرانی باشد.
ساعت میناکاری شده
ساخت ظروف مینا کاری هر ماده در شرایط تعادل ترمودینامیکی می تواند یکی از حالت های فیزیکی یعنی جامد، مایع یا گاز را داشته باشد. در حالت جامد بلوری، مولکول ها و یون ها با آرایش منظم در نقاط شبکه فضایی سه بعدی قرار دارند و در دمای بالای صفر مطلق حول وضع تعادلشان ارتعاش می کنند. با افزایش دما،دامنه ارتعاشات آنها نیز بزرگ تر می شود تا جایی که پیوند ها در شبکه بلوری از هم گسست شده، ماده نیز از حالت جامد به مایع تبدیل می شود و ساختار تناوبی منظم خود را از دست می دهد. در این حالت ارتعاشات اتمی هنوز چنان بزرگ نیستند که تمام نیرو های پیوندی بی اثر شود. در حالت گاز (بالای دمای تبخیر) تمام پیوند های مولکولی کامل از بین می روند و اتم ها به طور آزاد حرکت می کنند. برای لعاب و شیشه ها به علت ساختار و خواص ویژه ای که دارند نمی توان یکی از حالت های فیزیکی (جامد، مایع، گاز) را در نظر گرفت. حالت شیشه ای مذاب یک حالت میانی مایع و جامد است. شیشه ها عموماً از مذابی که بسیار سریع سرد می شود، ساخته می شوند. این امر باعث می شود که توزیع نامنظم و تصادفی اتم های تشکیل دهنده مذاب (اتم ها-گروه های اتمی-یون های عناصر مختلف) همانطور باقی بمانند؛ زیرا در این حالت، اتم ها زمان کافی برای لعاب شدن دارند و بلورهای سیلیکاتی شناخته شده به این شیوه به صورت شیشه شکل می گیرند. چون مذاب آن ها به دلیل د اشتن (SiO2) رقیق نبوده و بسیار پسکوز است، در هنگام سرد شدن بسیار سریع مذاب شده بدون اینکه متبلور شود، منجمد می شود. البته در این مورد اختلاف شیشه با بلور به واسطه انرژی داخلی زیاد و انتروپی Entroppy زیاد آن است.
ساعت دیواری میناکاری
منظور از شرایط پایداری شیمیایی،مقاومت و پایداری لعاب در مقابل عوامل چون محیط و همچنین اسیدهای رقیق و قلیایی هاست. لعاب ترکیب شیمیایی معین در مقابل عواملی مانند آب، اسید، قلیایی ها و گازها به طور مختلف پایداری و عکس العمل نشان می دهد. برای پایداری لعاب در مقابل عوامل شیمیایی قانون عمومی نمی توان بیان کرد، بلکه بیشتر تجربیاتی در این باره وجود دارد که از آن نتایجی کلی و مفید حاصل می شود. لعاب های قلیایی خالص پایداری کمی نسبت به مواد شیمیایی دارند و حتی در مقابل رطوبت نیز مقاومت کافی نشان نمی دهند. همچنین اکسید سرب و اکسید باریم در لعاب استقامت و پایداری کافی شیمیایی ندارد. لذا با جانشین کردن (Sro) به جای (pbo) در لعاب پایداری شیمیایی به وجود می آید. به طور کلی می توان گفت که هر اندازه که مقدار (SiO2) در لعاب بیشتر باشد پایداری شیمیایی آن نیز مناسب تر و بهتر خواهد شد. اکسید آلومینیم، پایداری شیمیایی را افزایش می دهد و در صورتی که مقدار آن از 18 درصد تجاوز کند مجدداً پایداری در مقابل عوامل شیمیایی این لعاب نزول پیدا می کند. اکسید تیتانیوم، اکسید قلع و اکسید زیرکونیوم به ترتیب اثراتی بر پایداری شیمیایی دارند و آن را مقاوم تر می کنند. مقدار کمی از اکسید منیزیم و کلسیم در موارد لعاب پایداری در مقابل اکسید را به طور محسوسی افزایش می دهد و به محض پیدایش جزئی ترین اثری از تجزیه مجدداً مقاومت در مقابل اکسید کاهش می یابد. به طور کلی می توان بیان کرد که مقاومت مواد شیمیایی لعاب با افزایش مقداری مواد شبکه ساز به جز فسفر بیشتر می شود و برخلاف آن با افزایش مقداری مواد مبدل شبکه پایداری شیمیایی کاسته می شود. جانشین کردن اکسیدهای یک ظرفیتی به جای اکسیدهای دو و سه و چهار ظرفیتی به لعاب، پایداری شیمیایی را بهتر می کند.
شناسه محصول: 901303
بازار مینا BazareMina.ir